11 Haziran 2013 Salı

Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN


657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz Basımevi Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 06.06.1978 gün ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe piren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar uyarınca belirtilen unvanlara KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, 19 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Özel Şartlar: KPSS B grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle (Ortaöğretim mezunları için 2012 yılı KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü, Önlisans mezunları için 2012 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü ve Lisans mezunları için 2012 yılı KPSS(B) grubu KPSSP3 puan türü dikkate alınacaktır) yerleştirme yapılacak unvanlar aşağıda belirtilmiştir.




















Tekniker (1. Grup)1Matbaa Öğretmenliği/Matbaacılık Öğretmenliği bölümü lisans mezunu olmak.Web ofset baskı alanında en az 3 yıl tecrübeli olmak.

Tekniker (2. Grup)4Meslek Yüksekokullarının Basım ve Yayın Teknolojileri Programı mezunu olmak.VVeb ofset baskı alanında en az 3 yıl tecrübeli olmak.
Teknisyen (t. Grup)4Endüstri Meslek/Teknik liselerin Matbaa Teknolojisi bölümü mezunu olmak. Web ofset baskı alanında en az 3 yıl tecrübeli olmak.
Teknisyen (2. Grup)6Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik lise mezunu olmak.MEB onaylı Web ofset baskı kalfalık veya ustalık belgesine sahip olmak. Web ofset alanında en az 3 yıl tecrübeli olmak.

Teknisyen (3. Grup)2Endüstri meslek/Teknik liselerin Elektronik, Elektrik-Elektronik bölümü mezunu olmak.Basım sektöründeki makinelerin elektrik- elek tronik donanımı konusunda en az 3 yıl tecrübeli olmak.
Destek Personeli2En az lise mezunu olmak.Forklifit operatör belgesi ve G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Genel Şartlar:


a) Türk vatandaşı olmak.


b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.


c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.


d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilişkisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.


e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.


f) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.


g) Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesindeki “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olması gerekmektedir.


h) Mesleki tecrübenin belirlenmesinde alanındaki tecrübe belgesi dikkate alınacaktır.


i) ilgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) istenilen belgeler ile birlikte Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı- Yunusemre Kampusu Eskişehir adresine şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Belgesi eksik olan veya süresinde Üniversiteye ulaşmayan başvurular kabul edılmeyecektir.( Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.)


ADAYLARIN SINAV DEĞERLENDİRMESİ:


1- Ortaöğretim mezunları için 2012 yılı KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü, Önlisans mezunları için 2012 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü ve Lisans mezunları için 2012 yılı KPSS(B) grubu KPSSP3 puan türü dikkate alınacaktır.


2- 2012 yılı KPSS(B) grubu puan sıralamasına göre belirlenecek kontenjan sayısı kadar asil ile yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden itibaren 15 iş günü içinde Üniversitemiz internet sayfasında (http://www.anadolu.edu.tr)


DUYURULAR bölümünde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


İstenilen Belgeler:


1- Başvuru formu.(Üniversitemiz internet sayfasında”DUYURULAR” bölümünde bulunmaktadır)


2- Özgeçmiş


3- 2 adet resim


4- 2012 yılı KPSS(B) grubu sınav sonuç belgesi.


5- Mesleki tecrübe belgesi ile birlikte sosyal güvenlik kurumundan alınacak hizmet dökümü.



Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder