13 Haziran 2013 Perşembe

EYAD’ın Konuğu ÇSGB Bakanı Faruk Çelik

Erdemli Yöneticiler Akademisi (EYAD) Perşembe sohbetleri tüm hızıyla devam ediyor. EYAD  Erdemli Yöneticiler Akademisi(EYAD)’ın 13 Haziran Perşembe günü Keçiören Estergon Kalesi’nde saat 20.00’de gerçekleştirilecek sohbet toplantısının konuğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik olacak. Sosyal diyalog ve sivilleşmeye büyük önem veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik çalışma hayatındaki reformlar ile Türkiye’nin güncel meselelerini değerlendirecek.


 


Erdemli Yöneticiler Akademisi Derneği, siyasiler, sendikacılar, yazarlar, bürokratlar, gazeteciler, bilim adamları ve hukukçulardan seçkin kişileri misafir konuk olarak davet ederek üyeleri ile seminerler tarzında fikir alışverişlerinde bulunmaktadır.


Geçtiğimiz süreçte, AK Parti Genel Başkan Yrd. ve İstanbul Milletvekili Ekrem ERDEM, Numan KURTULMUŞ, İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, Muğla Milletvekili ve TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Yüksel ÖZDEN, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Naci KORU, Erzurum Milletvekili Cengiz YAVİLİOĞLU, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yard. Prof. Dr. Davut KAVRANOĞLU gibi önemli isimleri konuk etmiştir.


Dernek ile ilgili bilgilere ve faaliyetlere www.eyadakademi.org adresinden ve sosyal medyadan ulaşabilirsiniz…



EYAD’ın Konuğu ÇSGB Bakanı Faruk Çelik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder