15 Haziran 2013 Cumartesi

Memurlar Alımı Haziran 2013

2013 haziran ayında memur alımı yapılacaktır. 2013 yılında KPSS Tercih ve Yerleştirme işlemleri ile Haziran ayında KPSS 2013/1, Kasım ayında KPSS 2013/2 Memur alımları yapılacaktır. Çok fazla memur adayının beklediği bu haber tüm memur adaylarını heyecanlandırdı.  Bu dönemlerde alım yapılacak memur sayıları ise DPB tarafından kurumlardan alınacak taleplerden sonra netlik kazanacaktır. 2013 haziran ayında ve yıl genelinde alınacak memur sayısı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.


Bu memur alımlarının dışında bazı Bakanlıkların (Sağlık Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı vb.) personel ihtiyacı doğrultusunda yine ÖSYM tarafından sözleşmeli personel alımları için tercih ve yerleştirme yapılmaktadır. Söleşmeli öğretmenlerinde 2014 yılında kadroya geçebilecekleri haberleri gündemde yerini almaktadır.


Memur adaylarının bunların dışında kamu işçi alımlarını (İŞKUR), sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları tarafından verilen personel alım ilanlarını, bazı kamu kurumları tarafından özel olarak verilen sözleşmeli personel alım ilanlarını, Emniyet Genel Müdürlüğü, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Adalet Bakanlığı gibi kurumların personel alım ilanlarını takip etmeleri yararlarına olacaktır.



Memurlar Alımı Haziran 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder